Hvem er jeg...
Forside
Galleri
Hvem er jeg?
Hvad er mavedans?
Underholdning
Shows
Polterabend
Undervisning
Foredrag   
Teambuilding
Danseterapi
Egtvedpigens Dans
Middelalder Dans
Gudinde Dans
Vikinge Dans
Tribal Dans
Jungle Dans
Danseklip på YouTube
Ørkenrosernes Klub
Studietur
Presse
Systemisk Psykoterapi
Anni Brøgger
Tlf. 2361 3246
annibroegger@gmail.com
Sol
Jeg er professionel mavedanser og lever af at undervise, holde workshops, foredrag og optræde med mavedans. Jeg har bl.a. “stået i lære” i Ægypten, England og Tyskland samt herhjemme.
Jeg har et bredt erfaringsgrundlag indenfor optræden, shows, undervisning, foredrag og workshops. Jeg har arrangementer fra workshops på folkeskoler og gymnasier til selvudviklingskurser for ledere i
erhvervslivet - fra folkelige byfester og familiefester til kulturarrangementer på museer og dans for Dronning Margrethe og Prins Henrik.

Et af mine specialer er danseterapi, som er en kombination af terapi og dans. Jeg er grunduddannet sygeplejerske og systemisk psykoterapeut. Min viden om krop og sjæl, bruger jeg bevidst i relation til dansen, hvilket giver alle tre dele mulighed for at gå i en højere enhed.
Både i min undervisning og i min optræden lægger jeg vægt på det æstetiske, det sanselige og på livsglæden i dansen. Jeg har udgivet filmen “Lær mavedans med Anni Brøgger” og en række show-film (se show DVD og undervisning mavedans DVD)”.

Jeg er kendt for “Egtvedpigens Dans - historien om en drøm, der blev til virkelighed”, som er en nyfortolkning af bronzealderens Egtvedpige som rituel sol- og frugtbarhedsdanser. Jeg har udgivet bogen og filmen om “Egtvedpigens Dans” samt holdt foredrag på mange af landets museer om Egtved-pigen.
Jeg optræder derudover med andre historiske danse: Middelalder Ilddans, Gudinden Nertus’ Dans fra jernalderens mytologi, Vikingedans, Sigøjner dans, Vestalinde dans fra det gamle Rom, Jungle Ild Dans m.fl.
001foto.jpg